Translate

dinsdag 29 april 2014

Dagelijkse mooie momentjes

 Naast mijn Quiltatelier lopen deze lieverds op het buurweiland. De 2e kleine pony is even niet zichtbaar maar dit viertal is behoorlijk aan elkaar verknocht. Ze duiken iedere keer weer op bij de doorkijkjes in onze tuin.
Binky vindt de paarden geweldig. Hij gaat meestal op een stapel stenen zitten om contact met ze te maken. Dat noemen wij zijn uitkijkpost...

 Te vroeg voor de quiltles? Geen probleem nu het theehuis aan de vijver staat. Het is goed vertoeven in de luie stoelen. Komen jullie nu? Nee, laat ons nog maar even lekker in het zonnetje zitten, we komen zo.
Gerrie werkt op vrijdag in de winkel bij Vlijtig Liesje. Zij kan ook geweldig quilten. Deze quilt maakte oma Gerrie voor kleindochter Emma van 5 jaar. Hij is door hen samen gemaakt, want Emma heeft alle gezichtjes getekend op de meisjes en Gerrie heeft ze nageborduurd. 

Dit zijn de blokken van de Dixie Diary Quilt , die ik met de lesclubs elke maand heb gemaakt. Hier liggen ze op de grond, maar inmiddels zitten de sashings er al aan. 

Greet van de dinsdag club, heeft net haar blauwe merklap af... een plaatje toch?

Dit is de Dixie Diary Quilt van Jose van de woensdaggroep. Mooie kleuren!

Vanmorgen kwam Janny van Nimwegen binnenwandelen, met een prachtige versie van de Phoebe Quilt van Di Ford. Ze heeft het heel mooi geappliceerd met de Apliquick methode. Prachtig... ik ben er stil van .


Ik herken dit, eventjes heel moe zijn, in een hoekje willen kruipen tegen een nieuwe quilt in wording. Die Binky ligt daar toch wel heel lekker met zijn hoofd op mijn handtas.


Gisteren een nieuwe Blok van de Maand quilt gezien: Pumpkin Patch Lane. Een juweeltje van de Quilt Company uit Amerika. Je kunt hem bij ons gaan volgen vanaf augustus 2014, of op een tijdstip daarna als je later wilt starten, dat kan ook hoor. Ik vind vooral die herfstbomen en die eekhoorntjes zo leuk. Ik ga hem ook maken! Fijne dag nog allemaal!

1 opmerking:

  1. Wat een mooie quilts laat je hier zien, en ja Janny kan appliceren als de beste, geweldig.

    Groetjes van Ria ;0))

    BeantwoordenVerwijderen