Translate

woensdag 1 juli 2015

Autohoesblokken zijn binnen! De prijsverloting kan beginnen....


Een foto van een Amerikaanse auto op een tentoonstelling was de aanleiding voor een nieuw project bij Quiltatelier Vlijtig Liesje. We gaan deze zomer een quilthoes maken voor onze Fiat 500L bedrijfsauto! Het wordt een quilt-kunstwerk dat in het najaar te bewonderen zal zijn op beurzen en tentoonstellingen. 


 De reacties waren hartverwarmend, quilters uit onze klantenkring, maar ook lieve klanten die verder weg wonen, maakten geweldige blokken naar eigen idee. Lieve mensen bedankt!!!


Het zijn ontzettend leuke blokken die elk een eigen verhaal hebben. Ze zijn met liefde gemaakt en dat is nou juist waar het in quiltland om draait. Er zaten soms zelfs foto's en briefjes bij met een toelichting waar de inspiratie vandaan kwam.

En Binky is zich niets bewust van al die blokken met dat warme weer. 'Vrouwtje zit maar met die lapjes....Mij te warm'.

Dit is de Fiat die straks een 'tweede huid' krijgt van mooie quiltblokken. Ben je ook zo benieuwd hoe dat zal worden? 
Morgen, op 2 juli gaan we de prijswinnaars trekken uit de inzenders van de Quilthoesblokken. We zullen de uitslag publiceren op dit blog... tot morgen.Het afgelopen weekend was ook al zo gezellig. Met de dinsdag Quiltclub van Vlijtig Liesje gingen we naar Arcen waar we logeerden in een 12-persoons huis. Beregezellig!

De dames wilden heel graag een Tilda Tasje maken. Nu was de juf dat weekend eigenlijk geen juf, maar 1 van hen. Toch stiekum geholpen en zie daar het mooie resultaat: 


 Superleuke tasjes voor makeup, quiltspulletjes en veel meer.

In het kasteel van Arcen, dat wij vrijdag bezochten stond deze antieke Naaidoos. Prachtig ding toch? Met een velours uitschuifbaar bakje voor de draadjes en afval en een speldenkussen bovenop. Ideaal, waren ze nu nog maar verkrijgbaar. Ik zie mezelf zoiets wel gebruiken... 

Gerda moest even een nieuwe hoed passen, altijd in voor een geintje.

Ademloos heb ik de rozen bekeken, en hun geuren opgesnoven. Het is toch echt mijn lievelingsbloem. De tuinen van Arcen stonden er vol mee.

Annemiek was weg van de beelden tussen de rozen... Zoek Annemiek...
We hebben echt geboft, het was heerlijk weer en reuze gezellig met elkaar. We kijken terug op een heel leuk weekend.Geen opmerkingen:

Een reactie posten