Translate

maandag 17 juni 2013

Vlijtige Liesjes en Bezige Bijtjes....

Zo in de laatste maand van de lesclubs, wordt er nog hard gewerkt aan allerlei mooie quilt tops. Bijvoorbeeld: de huisjes van Betty, met haar teckeltjes voor het raam. Lief he.

Jose heeft plezier in het verwerken van een Jellyroll. Ze stikt stroken boven en onder in paren op elkaar en snijdt ze met een 45 graden driehoek door. Heel verrassend!

 Toos is in het miniatuur bezig met de schattige beertjes-quilt die ook in onze winkel hangt. Dat was mijn eerste quilt! Ik heb er 2 jaar over gedaan. Hij is nu verschoten, maar ik neem hem mee naar de ATT in Alkmaar, hij is nog steeds superleuk.
Tja, wat is dit nu toch ?

....Het is het eerste begin van onze nieuwe Blok van de Maand quilt My Village, die helemaal in Amerikaanse flanel gemaakt wordt. Een mooie comfortabele, stoere quilt voor het najaar. We houden je op de hoogte, want hij start in september 2013.


Ik zou het bijna vergeten; mijn top van de kikkerquilt is bijna af. Wat is dit toch een mooie natuurquilt. Hij kan straks zo buiten in de tuin hangen. Bij de vijver in de buurt natuurlijk.....

3 opmerkingen:

 1. De kikkerquilt ziet er heel leuk en gezellig uit.
  Eigenlijk zonde om buiten te hangen.
  Of hangt het beschut onder een afdak o.i.d. ?
  grtjs Mieke

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Ha Mieke,
   Ja hoor! Hij komt dan in het theehuis, want nat worden daar houden deze kikkers niet van.
   Groetjes Hanneke

   Verwijderen
 2. Wat een prachtige quilt is dat met de kikkertjes.
  De village wordt ook helemaal wauw.......
  Groetjes Marguerite

  BeantwoordenVerwijderen