Translate

maandag 24 juni 2013

Knus en gezellig rond het atelier

Ze zeggen vaak 'het is een hondeleven', en dan bedoelen ze het negatief.. Maar kijk toch eens hoe heerlijk Binky zijn plekje heeft gevonden in de theekoepel-in-aanbouw. Opa stond zaterdag daar binnen te schilderen en de hond kwam gezellig bij hem liggen. Die plek is nu favoriet voor een tukje. Let even op het zwarte stipje op zijn witte staartpunt; een vlekje moeilijk te verwijderen teer, omdat hij continu bij de klussende mannen zit en tja.. dan wordt je soms vies. 

Vrijdag was het, tussen de regenbuien door, een gezellige drukte in het atelier. Er waren 9 dames aanwezig voor de Boerendag, die iedere keer weer bijzonder is, door het bezoek 's middags aan het Streekmuseum. Theo vertelt daar zulke leuke verhalen, je waant je terug in grootmoeders tijd.

Ik tik graag leuke spulletjes op de kop voor de winkel. Deze kleine blikjes met knopenprint kon ik niet laten staan. Ik zet ze vanmiddag in de webwinkel, dan kun je alle varianten zien.


Jolanda heeft haar SEW SPOOKY blok van de maand quilt af! Wat kan ze dat toch mooi, hij is prachtig geworden en hij is voor een van haar zoons. Ze houdt hem zelf omhoog; maar ze staat verstopt achter haar quilt....

Even een detail laten zien, want die meid heeft fantasie hoor; kijk nu toch dat quiltwerk met een pompoentje er in...

 
Nou, tot gauw weer. Ik ga vandaag snel aan de slag, want het is de laatste club-lesweek en dan start de zomerperiode, en heb ik wat meer tijd voor quilten en voorbereiden. Mmm heerlijk!

3 opmerkingen:

 1. Het ziet er gezellig uit, en een heel mooi quilt
  Groetnis Annie

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Wat een luxe een thee-koepel,waar je straks ook gezellig kan gaan zitten quilten.Nu maar hopen op mooi weer.
  Maaike[quilthuis.blogspot.nl]

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Wat leuk en romantisch om zo meteen in een theekoepel te gaan zitten quilten.
  En dan de Sew Spooky. Ik vind hem helemaal te gek.
  Groetjes Marguerite

  BeantwoordenVerwijderen