Translate

maandag 1 juli 2013

Nieuwe Bom quilts en weer Boerendag

Na dagen, ja weken van noeste arbeid achter de computer, overleggen met Jolanda, kleuren, stofjes uitzoeken, plaatjes kijken, rekenen ..... heb ik toch zomaar mijn eerste Blok van de Maand quilt ontworpen. De stoffen zijn nu besteld en ik heb de patronen al uitgeprint. En zooo leuk, er melden zich al mensen aan om deze BOM vanaf september te gaan volgen; ze vinden hem mooi. Daar doen we het toch voor.

Ook ben ik druk aan het appliceren voor de flanellen Bom quilt, ook een project dat vanaf september bij ons te volgen is. Een heerlijke warme quilt voor het najaar in countrykleuren. O, dat wordt nog moeilijk kiezen welke Bom het leukst is....

Tussendoor heb ik samen met mijn Frans een bord gemaakt voor op het toegangspad. Nu is het duidelijk wanneer de winkel open is. De koffie staat klaar!

Knapzakjes in de hal... met lunchpakketjes. Vrijdag had er een hele familie, moeder 6 zussen en 4 schoonzussen een Boerendag-familiedag geboekt. Het was een gezellige drukte en de dames knipten en naaiden er op los. Het bezoek aan het Streekmuseum blijft toch iedere keer bijzonder en werd erg gewaardeerd.

 
Nu...)- ik ga nog even wat quilten aan de Bom quilts. De voorbeelden moeten deze zomer af zijn. Het is geen straf gelukkig en ik heb iets meer tijd nu de clublessen afgelopen zijn.

3 opmerkingen:

 1. Wat een prachtige bom heb je gemaakt.
  Vind de kleuren op de tekening al mooi.
  Groetjes Marguerite

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Mooie quilts Hanneke. Ik kom ze graag snel een keer in het echt bewonderen als je ze af hebt. Inmiddels staat mijn website online http://www.batiklady.com/
  wil je het melden in je volgende berichtje? Dank en tot gauw. Groetjes Inge Bakker

  BeantwoordenVerwijderen