Translate

maandag 29 juli 2013

Zomerquilten in de tuin

Het was smullen afgelopen week toen de stoffen binnenkwamen voor de Dear Lady Joanne Bom quilt, die wij vanaf september kunnen leveren. Prachtige civil war stoffen uit Engeland van Marcus Fabrics. De kast is meteen gevuld. Jolanda was net weg op vakantie, dus zij ziet het pas volgende week. Ik ben meteen aan de slag gegaan en er zijn al wat blokjes af van Lady Joanne. Het wordt een bijzondere quilt!


Voor het eerst hebben wij deze zomer de inloopbee op dinsdag en vrijdag. Dat bevalt heel goed. Met het warme weer gingen de quilters lekker buiten zitten, met een kannetje water er bij. Het leek wel ItaliĆ« of Frankrijk.... maar dit is toch gewoon in onze tuin net boven Utrecht.  Het groepje uit De Meern en wat dames uit de buurt hebben die ochtend heerlijk buiten zitten quilten voor de winkel.
 De nieuwe blok van de maand quilt Summer Time van de Quiltcompany is een vrolijke zomerquilt in frisse romantische stofjes. De quilt wordt als startpakket aangeboden voor 190 euro en daarna krijg je nog 5 maanden lang een aflevering voor 20 euro per maand. Je hebt straks wel een fantastische top van 185 x 150 ongeveer. De quilts van de Quiltcompany zijn zo leuk omdat de Amerikaanse ontwerpsters, moeder en dochter, er een fabric pack bijleveren. Dat zijn leuke plaatjes op stof gedrukt die in de verschillende blokken verwerkt worden.
Zo ik heb net weer een heleboel broodnodige administratie afgehandeld en ga nu verder met mijn QUILT-PAD (een gequilte schildpad) die ik speciaal opnieuw uit ga brengen voor de tentoonstelling in Alkmaar in september. Binnenkort een fotootje van dit leuke beest op dit blog... nog eventjes geduld.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten