Translate

zondag 14 juli 2013

Detail Dear Lady Joanne
Het quiltmandje heeft dit weekend flink veel buiten gestaan en ik ben lekker opgeschoten met de nieuwe Blok van de Maand quilts. Wat leuk dat er zich steeds mensen aanmelden om deze 2 unieke quilts te gaan maken vanaf september. Ik hoop deze week de rest van de stoffen uit Engeland binnen te krijgen, ik kan bijna niet wachten..

De hoekblokken van My Village, de flanel quilt

De quilt MY VILLAGE is nu in onderdelen klaar en ik ga vanmiddag maar eens wat mooie foto's maken, voor de beschrijving van de BOM quilt. Dat kleine dorpje, dat is precies het dorpje waar ik woon... nou ja, behalve de bergen dan.  


De hortensia's Annabelle beginnen nu mooi wit te worden in de tuin en steken mooi af bij de geschoren buxus. Ik vind dat toch zo mooi, die strakke hagen. Ik noem het wel eens mijn mini-Versailles. Je kunt er een kopje opzetten, zo vlak is het. De tuin geeft iedere dag weer nieuwe verrassende bloeiers.
Neem nu de knalroze papavers die ik gezaaid had,... die was ik helemaal weer vergeten. Maar nu duiken ze plotseling op bij de vijver. Een vrolijk stel.
 
De quiltwinkel is 3 ochtenden per week open en tijdens de inloopbee op dinsdag en vrijdag schuiven quilters gezellig aan. Dat heeft ook wel wat, die rustige quilt-zomer-ochtendjes. Zelf zijn Jolanda en ik ook aan het rommelen; een voorraadje fatquarters snijden voor het drukke najaar en de winkel vullen. Vrijdag aanstaande ben ik een dagje dicht, ik ga mijn dochter ophalen uit Zeeland, zij kampeert daar deze week met vriendinnen. Prettige week allemaal!


3 opmerkingen:

 1. Wow, dit ziet er allemaal even gezellig uit. Ik kreeg jouw adres via mijn zusje uit Loosdrecht. Ik vind het leuk om jouw blog te gaan volgen, en wie weet bezoek ik binnenkort (in het najaar) jouw winkel

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Hallo Monica,
   Ja, je zus is pas geweest en jij bent ook van harte welkom!

   Verwijderen
 2. Mooi de hortensia's.
  Ik ben benieuwd naar het totaal van de " my village ".
  grtjs Mieke

  BeantwoordenVerwijderen