Translate

woensdag 18 mei 2016

Gossip in the garden van Tienhoven

Deze week begon met een prachtige quilt van Gerda Nab. Haar tadaaa moment zoals ze het noemt wanneer iets af is. Prachtig deze mystery quilt uit Quiltmania, met veel applicatie- en borduurwerk. 
En.. leuke schoenen heeft ze aan, he 


Gerda heeft de delen niet extra opgevuld en plat is het wel zo mooi vind ik. Ooo wat kan ze mooi borduren.... al die Franse knoopjes. 


De Gossip in the Garden quilts van de clubquilters komen ook zo langzamerhand af. Carla van Schuur bracht een indigo blauwe mee, met Kaffe Fasset blauwe stoffen erin. Een heerlijke felle blauwe combinatie, een lust voor het oog.


Dezelfde Gossip, maar dan van Annie Odijk, in framboosrood. Mooi doorgequilt door Bea Berendsen, die voor kattenliefhebster Annie in de hoeken katjes heeft gequilt. Dat is nog eens attent!


Greet van Wees heeft de zeilbotenquilt voor haar kleinzoon af. Zeilboten? Ja kijk maar eens goed, de zeiltjes zijn gestreept, de masten donkerblauw....


Een hele leuke rand met maritieme motieven, met iets dikker garen in wit gequilt. Zulke motieven haal je ook leuk uit kinderkleurboeken (TIP!)


Onze tuin is op dit moment een lusthof. De blauwe regen buitelt over de carport. De Vlijtig Liesje auto is verstopt in lila bloemenpracht. 


En ik? ....ik geniet gewoon vanuit mijn hoge uitkijkpost. Zo kan ik volgen wat het vrouwtje doet in haar quiltwinkel en met een schuin oogje houd ik ook de klanten in de gaten.


Deze sprei is ....machinaal gemaakt. Nee niet opeens een aanval van werklust bij deze quilter. Hij is van Riviera Maison en ik kocht hem zaterdag in Hilversum in een tweedehandswinkel. Even wassen, drogen en voila! Een prachtig romantisch bed.


en de achterkant van de quilt is ook al zo leuk, al die bloemen. Ik kan hem ook aan die kant gebruiken. Blij blij...

Nu kan ik de kostbare tijd weer steken in de Rowdy Flat Library quilt, de Austin Bluebird quilt en de hexagonbloemen quilt en laat ik nu vandaag nog een top uit de kist halen, die daar ook al een tijd onaf ligt. Opeens heb ik een idee voor een prachtige rand. Wordt vervolgd....


4 opmerkingen:

 1. Deze zomer moet het er echt van komen. Wat? Een bezoekje aan jouw winkel brengen. Dat staat al zo,lang op mijn lijstje. Of misschien een keer gezellig naar een Bee. Groetjes!

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Deze reactie is verwijderd door de auteur.

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Wat is je blog gezellig Hanneke zomers en heerlijk om naar te kijken! Beeldig die quilt op je bed en dat mandje..super!!! Fijn weekend alvast xxx

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Wat is je blog mooi en gezellig geworden en wat leuk dat je een give away doet. Ik doe graag mee. Die quilt van RM is prachtig. Zo romantisch. Fijne dag. Groetjes Wilma

  BeantwoordenVerwijderen